Sånn da er jeg klar for fotoshoot i morgen!

I dag har jeg hatt selvpleie dag på alle måter

Etter morgen cardioen i deilig sommervær, startet jeg dagen med å skrubbe hele kroppen, for så og besøke Spraytanhuset Majorstua igjen. Man blir jo helt avhengig av det når man først begynner, men gjør det likevel bare når jeg skal noe spesielt. I morgen skal jeg ha en liten fotoshoot og til helgen skal min søster gifte seg, så det kaller jeg anledning nok til litt luxus.

  

Veldig fornøyd med fargen denne gangen også. De blandet Medium med litt fitness farge i, så jeg fikk samme blanding som sist. Flott at de selv har arkiv på hva man har fått tidligere, så slipper man å huske alt sånn selv.

Etter det var jeg hos Mikos Salong for fikse meg nye vippe extension. Ble mer naturlige denne gangen da fotografen til shooten i morgen ønsket meg mest mulig naturlig i «looken» på bildene. Så da får man gjøre som man får beskjed om 🙂

Avslutter dagen med en tur innom 24Fitness (gymmet jeg skal stille for) for å hilse på «Minimaskinen» Sigrid Bye Skille som et på besøk i Oslo fra Tromsø, Tina og resten av gjengen på gymmet. Ikke rukket å være der på en stund, så det var hyggelig å se alle igjen!

    
  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s